Afternoon tea på Mount Nelson

En rosa drøm og en av mine favoritt-destinasjoner i Cape Town. Mount Nelson hotellet fra 1899 er legendarisk, glamorøs og inspirerende. Jeg må alltid hit hver gang jeg er i cape Town. For luksuriøs afternoon tea, en cocktail i Planet Bar og mingle med kreative lokale, rusle rundt i rosehagen og se opp mot Table Mountain, nye massasje i spaanlegget og spise en gastronomisk middag. Jeg kom hit for første gang i 1994, og jeg er takknemlig for slike «destinasjoner» som fortsetter å inspirere.

Jeg viser noen bilder her som jeg håper kan glede flere til å komme på besøk til The Pink Lady som Mount Nelson kalles på folkemunne.

Damer stortrives på Mount nelson og jeg har hatt mange hyggelige treff her selv opp gjennom årene.

Afternoon tea passer alltid, med deilige kaker, sandwiches og et rikt utvalg av tetyper. Bare å nyte, til utsikten mot rosehagen.

Jeg har vært på mange vinsmakinger, men kun en gang hatt mulighet for tesmaking, av en ekte te-sommelier, på Mount Nelson!

Mye godt å velge fra på eksklusiv afternoon te på legendariske Mount Nelson hotell i Cape Town. Man må være sulten ved ankomst.

 Maten på restauranten er en gastronomisk høydepunkt! Skapt av teamet til hovedchef George Jardine. Nam!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *