Bangkok Airways -Boutique airline

God mat ombord og fine lounger for alle klasser!

Jeg elsker å være på farten og er ofte på reisefot. Da blir det mange flyturer i løpet av året. Selve flyvningen utgjør en viktig del av opplevelsen og den starter i det jeg finner mitt flysete. Jeg setter meg godt til rette, trekker pusten, skrur av mobilen. Ikke noe mer stress med sikkerhetskontroll eller tidspress. Nå begynner reisen…

Bangkok Airways er et nytt og spennende bekjentskap for meg. Det er et privateid, thailandsk flyselskap som har hovedkontor i Bangkok, og med flyvninger til Thailands viktigste destinasjoner som Phuket, Koh Samui, Chiang Mai og perler som Koh Phi Phi og Koh Lanta. I tillegg flyr Bangkok Airways til Maldivene, Vietnam og mange spennende asiatiske destinasjoner som Siem Reap i Kambodsja, Yangon i Burma, Hong Kong og Singapore.

Bangkok Airways har samarbeid med de aller fleste flyselskap fra Europa, så man får sjekket inn bagasjen helt frem til den endelige destinasjonen når man drar fra Norge.

I tillegg finnes lounger i alle klasser, ja selv for økonomiklasse. Det er en fantastisk opplevelse når man lander i Bangkok og kan gå rett til en flott lounge, spise god mat, ta en dusj om man vil og følge med når det er boarding til neste destinasjon.

Jeg landet i Bangkok i vinter og gikk rett til Bangkok Airways loungen for å vente på neste avgang til Phuket. Jeg fikk servert nudelsuppe, varme dumplings med reker, sprøstekt and, fersk juice og cappuccino. Som det smakte.

Det var rask og gratis internett, så jeg kunne surfe og svare på mailer. Passord ble levert umiddelbart ved innsjekk i loungen. Servicen var vennlig som man forventer i Thailand og effektiv som man er vant til i Europa.

På vei til Phuket var det ny runde med servering for det serveres god mat i alle klasser. Selskapet har tre klasser med Business, premium economy og economy, – et annet pluss er at det ikke koster noe å reservere sete. Så med mat og lounger til alle, kaller Bangkok Airways seg med rette for «boutique airline» .

Vil du videre på eventyr i Asia? Discovery Airpass er en billettype som passer alle som skal reise rundt i Sørøst-Asia. Du bestiller et kupongsystem hvor du enkelt kan reservere dine reiser videre til destinasjoner i Thailand og andre asiatiske land. Du kan du kjøpe mellom 3 og 16 flykuponger, som gjelder i ett år. Du har frihet til å være så lenge du vil på din destinasjon før du skal videre. Systemet er fleksibelt hvor du lett kan endre datoer og destinasjoner underveis kostnadsfritt. Du kan også få refundert flykuponger som ikke benyttes.

Det geniale er friheten. Har man en måned på reise trenger man ikke planlegge. Ved ankomst på en drømmedestinasjon blir man så lenge man vil og drar videre etter ønske. Slik kan man kombinere strandliv, svømming og dykking på hvite strender med palmesus og kulturskatter i Angkor Wat og Burma med storbyliv i Hong Kong og Singapore.

Discovery Airpass kan kjøpes online via nettsiden www.bangkokair.com eller på reisebyråer i Thailand. Trenger du hjelp kan agenten AVIAREPS AS i Oslo hjelpe deg. Bruk gjerne epost: PGsales.norway@aviareps.com Prisene ligger på 94 US dollar for innenlandsreise, og mellom 120 og 200 US dollar for utenlandske reiser.

Hvor skal jeg reise neste gang?

Vietnam er en av de nye destinasjonene som Bangkok Airways satser på. De flyr til den naturskjønne øya Phu Quoc, og det er en flott periode å feriere der februar – april/mai, eller på høsten i  oktober og november. På sommeren er det mye regn, men det er ikke da jeg som soltørst nordboer trenger å dra til sydligere strøk uansett. Så for meg blir det Vietnam neste – boutique style via Bangkok.

Bangkok Airways, boutique airline

-Lounge for alle klasser, eneste flyselskap i verden som har lounger for økonomipassasjerer.

-Måltider, snacks og drikke serveres ombord for alle klasser

-Setereservasjon er kostnadsfri

-Innenlands/utenlands destinasjoner fra Bangkok

-Vietnam er årets nyhet

-Discovery Airpass gir frihet til å reise hvor du vil i Sørøst Asia.

-Bangkok Airways har bonusprogram, uavhengig av andre flyselskaper.

–Tre klasser: Business class (Blue ribbon), Premium economy class og economy class.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *