CC Hideaways Phuket – fristed i Thailand

Etter en lang flyreise fra Norge, med mellomlanding i Bangkok, var det en lettelse å ankomme vårt hyggelige hotell CC Hideaway. Opp en bratt bakke fra landsbyen ved Kata Beach og vi var fremme. Vår vennlige sjåfør som hadde hentet oss på flyplassen, bar inn kofferter så vi kunne gå rett til resepsjonen.

Der ventet kalde kluter dekorert med orkideer og kjølig drikke med sitrongress. Rommet var romslig med terrasse og fin utsikt over havet. Håndklærne var formet som svaner!

Etter et langt og deilig bad i bassenget, gikk jeg rett til yoga som starter daglig kl 1730 på soldekket. Sammen med et par fra Australia, noen skandinaviske jenter og noen spansktalende startet instruktøren med rolige pusteøvelser. Vi fortsatte med myke bevegelser, det ble solnedgang og stemningen så beroligende.

Jeg lyttet til behagelig lyd fra rennende vann, observerte noen som drev med parasegling over havet. Jeg kjente meg helt avspent. Trettheten fra den lange flyreisen forsvant.

Restauranten serverte kjente thairetter med salater og curry, og alt smakte godt. Vi sovnet som en stein, og sov i 12 timer. Jeg hadde en plan om å bli med på morgenyoga, men det gikk ikke. Det ble drømmeland istedenfor.

Etter deilige kopper med morgenkaffe til utsikt og tropisk natur, unnet jeg meg massasje med Kendo. Han hadde fingre som fant alle stive punkter uten at det gjorde vondt. Kan anbefales.

På kvelden var vi på en flott restaurant Boathouse nede ved stranden, med litt Sauvignon Blanc fra New Zealand i glasset. Til bølgeskvulp, måneskinn og god sjømat! Takk Thailand!

Thank you Kenneth for a wonderful stay!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *