Pille – min favorittstylist

Livet mitt har blitt så mye enklere etter at jeg oppdaget Pille Joosep Studio på Frogner. En gang i måneden fyller jeg på med vipper, og jeg slipper å bruke ekstra tid morgen og kveld på å legge og fjerne mascara.

Pille, fortell om din business med vippe-extensions!

–Jeg kom til Norge i 2010 og den gangen visste man ikke så mange om vippe-extensions. Noen var litt redde også. Jeg måtte overtale mine klienter om at det ikke var skadelig når det ble utført riktig. Nå er det imidlertid en svært kjent metode og det er enklere å markedsføre tjenesten. Jeg jobbet i begynnelsen for ulike salonger i Oslo, og innså etter hvert at etterspørselen etter mine tjenester var så stor at jeg kunne starte for meg selv. Med mitt eget salongkonsept kunne jeg spesialtilpasse servicen slik jeg og kundene ønsket det, på en helt fri måte. Jeg ønsker å gi kundene en total følelse av velvære, ikke bare sette på vipper. Jeg ønsker at de skal ha det godt, slappe av og kjenne seg lykkelige når de går fra Pille Joosep Studio.

Hvordan skiller ditt konsept seg fra andre?

­–Vi konsentrerer oss kun om vipper og har Norges beste spesialister. Våre stylister er topp skolerte, og har den aller beste utdannelsen og treningen på extensions. Vi kan de siste trendene på vippe-extensions.

Hvor lærte du selv dette håndverket?

–Jeg studerte i Estonia i 2010.

Hva har endret seg i løpet av disse årene?

–Skjønnhetsverdenen er i stadig endring og vi prøver alltid å være i fronten av trendene, og gi den beste kvaliteten til våre klienter. Da jeg startet var det hovedsakelig 1:1 vipper som var “in”. Nå kommer stadig mer av vipper med volum. Vanligvis vil de fleste kundene se naturlige ut, men hvis noen vil se ut som Marilyn Monroe får hun det. Kunden bestemmer alltid.

Hvorfor har interessen for vipper blitt så stor?

–Jeg tror stadig flere innser at det gjør livet lettere. Man tilbringer litt tid hos oss en gang i måneden, og slik sparer man tid på å legge og fjerne mascara hver morgen og kveld. Mange klienter bruker også mindre makeup fordi de ekstra vippene gjør mye positivt for utseendet.

Vipper er også et godt alternativ til alle som er allergiske mot mascara eller har øyne som renner pga. støv, pollen mm. Jeg kan selv ikke bruke mascara fordi jeg har fet hud, så for meg er vippe-extension et godt alternativ. Vi kan også hjelpe kvinner som har utfordrende form på øynene og forskjønne totalutseendet.

Hvem har inspirert deg?

–Jeg har en fantastisk ektemann som støtter meg og tror på meg. Jeg var heldig å finne dette yrket som jeg virkelig elsker da jeg var ganske ung. Jeg liker så godt å jobbe med mennesker og alle klienter er spesielle og kjære for meg. Jeg føler at jeg på en måte gjør verden til et bedre sted ved å gjøre kundene mine enda lykkeligere.

Hvilke planer har du for fremtiden?

–Mitt fokus er å utvikle tilbudet av vippe-extensions i Oslo. Vi konsentrerer oss om én salong, og styrker teamet. Jeg ser også etter hvordan vi kan tilby vippe-extensions for dem som bor utenfor Oslo.

Hvordan ser du på kvinnelig skjønnhet?

–Naturlig, kvinnelig og selvsikker.

Har du en livsfilosofi?

–Tro 100% på at du skal nå dine mål, så gjør du det. Stol på at mennesker vil gjøre sitt beste, til de har bevist det motsatte, avslutter Pille.

Pille Joosep Studio, Frognerveien 13, Oslo. Telefon 404 27 858

www.pillejoosep.no

Navn: Pille Marie Pihlapuu (Joosep var pikenavnet)

Tittel: Master stylist

Bor: I Oslo

Alder: 29

Sivilstand: Gift

Barn: Datter Josephine Effie, 1 år

Min favorittstylist: Pille!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *