Favorittsted VENEZIA

Jeg elsker Venezia, det er en liten drømmeverden uten biler, stress og mas. Det å vandre langs kanalene er som å være med i en filmkulisse.

venice_italy_venezia_2560x1600

Noen sier at Venezia er turistifisert, men det er hovedsakelig rundt Markusplassen på dagtid når cruisepassasjerer kommer i horder.

Du skal ikke langt unna før du opplever stillhet og ro.

Venezia er heller ikke bare Markusplassen men mange små øyer.

Visste du at Venezia har egen vingård på øya Mazzorbo?

32937_87_venissa_05-848x425

Med mulighet for overnatting og Michelinrestaurant for lunch og middag.

o-159765572-facebook

Naboøya Burano rusler du til over bro. Her er fargerike hus og særegen arkitektur, kjendiser har falt for Burano og arkitekt Phillippe Starck har kjøpt hus her.

JW Marriott Venice basseng2

P

å øya Isola delle Rose har JW Marriott bygd et staselig hotell, med stor park, basseng på taket og 360 graders utsikt over lagunen.

jw-marriott-venice-resort-spa-1

Et glass prosecco her i solnedgangen er et minne for livet. GOCO Spa Venice er en liten oase i oasen.

jw-marriott-venice-resort (1) spa

Her er innendørsbasseng, hvilestoler og tilbud om behandlinger for ansikt og kropp. Det tilbys en rekke massasjevarianter som klassisk massasje, aromaterapi, orientalsk massasje med såpeskrubb, massasje med varme stener, fotmassasje og dybdemassasje.

Goco_Spa_Venice22.51fb98f3efbc1f469b65b3d49dbac9e5

Produktene er økologiske.

JW Marriott Venice vcejw_spa_home

Vil du ha egen spasuite med din kjære, finnes det. Da må man unne seg parmassasje og nyte egen hage og te etter behandlinger. Utsikten? Rett mot Venezia, himmel og hav! Spaanlegget er det mest moderne i Venezia området og har vunnet en rekke priser. Hit kan man komme som daggjest og benytte seg av spaets fasiliteter selv om man ikke bor på hotellet. Her er hammam, sauna, basseng inne og ute med jet massasje, gym og telounge. Hagen har stille områder hvor man kan praktisere yoga og meditere.

JW Marriott Venice

Isola delle rose ligger 15 minutter med båt fra Markusplassen. Det koster 35 euro for tre timers opplevelse, med badekåpe, tøfler, og tilgang til alle fasiliteter. Behandlinger kommer i tillegg. venice@gocospa.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *