Bli med på reise, til Royal Mirage Dubai

Velkommen til One & Only Royal Mirage, palasshotellet i ørkenlandet Dubai!

IMG_6107

Jeg har fulgt utviklingen av Dubai og det er så spennende å se et land bli skapt helt fra grunnen av. Som i en luftspegling har høye bygninger skutt fart opp fra ørkenen, og palmeformede øyer har kommet til. I Dubai er alt mulig på byggfronten. Her er verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, og hotellet som satte en ny standard med 7 stjerner – Burj Al Arab!

one-and-only-resorts-royal-mirage-palace-arabian-court-spa-and-residence_1100

På min siste reise til Dubai bodde jeg på Royal Mirage, et av de første hotellene som ble bygget her. Det har en praktfull beliggenhet, med egen flott sandstrand på 1 km, utsyn mot The Palm Island og med byens sentrum og høyhus rett over veien. Royal Mirage selv består av lave bygninger, parkanlegg med bassenger og gangveier. Jeg har bodd her mange ganger, det er som mitt «home away from home» i Dubai. Det å ankomme hit på kvelden, kjøre opp inngangsveien omgitt av opplyste palmer, er som å tre inn i en egen verden. Hotellets ansatte åpner døren, tar hånd om kofferter og det slås på gongongen! Velkommen til Royal Mirage!

IMG_5871

Så starter servicen med servering av drikke. Frukt og kaker står klart på rommet.

IMG_5872

Interiøret er fargerikt og akkurat så overdådig med flotte materialer som man forventer i Dubai. Myke tepper, tunge gardiner, stor seng, og alt smakfullt arrangert.

IMG_5961

Badet i marmor er stort med to servanter, badekåper og tøfler er på plass, orkideer pynter opp og produkter fra Acqua di Parma klare til velduftende bruk.

IMG_5984

På stranden finnes egen bar hvorfra man kan nyte loungemusikk og se på solnedgangen!

IMG_5962

Neste morgen våkner jeg til utsikt mot det store bassengområdet.

IMG_6052

Etter morgenkaffe på rommet, rusler jeg rundt i parken, tar en tur på stranden,  ser på himmel og hav, høyhusene som ligger i bakgrunnen og må smile for meg selv! Jeg er så glad for å være tilbake i ørkenlandet.

IMG_6102

Jeg skal forberede med til hamam og massasje!

IMG_6066

Spaanlegget ligger i en egen bygning. Jeg trekker pusten dypt og rusler videre. Dette blir en god dag.

Spa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *