Start ferien på flyet – unn deg businessklasse og ekstra komfort

Flyvertinne Thai IMG_1067

Av og til må man bare unne seg det beste. Har man bestilt drømmeferien, gjelder det å reise med stil.

På businessklasse får man servert champagne og snacks før avgang.

IMG_4024

Du kan strekke ut bena, det er god plass mellom setene.

Menyen inneholder et rikholdig utvalg av mat og drikke. Det er bare å velge. Som du er på en god restaurant eller et flott hotell.

IMG_4044

På min siste reise gikk turen til Bangkok med Thai Airways og jeg var så heldig å bli oppgradert på utreise fra Gardermoen. Det var en helt vidunderlig opplevelse. En smilende flyvert guidet meg til setet som hadde rikelig med plass med både hyller, magasiner, pledd, dyne, puter og et sett med toalettsaker som tannbørste/ tannkrem, hårbørste, ansiktskrem og sokker.

IMG_4120

Jeg nipper til champagne som settes på en hvit brikke dekorert med en orkide, jeg leser motemagasin og har det rett og slett fantastisk!

Dette er komfort og klasse på reise!

IMG_4032

Middagen er i Thai-stil, kalt Samrab, med mange forskjellige velsmakende retter med krydret, salt og søt smak. Alt servert på porselen, hvit duk og med «ekte» bestikk og glass.

Thai mat IMG_1069

Sauternes vin til desserten? Ja, takk – gjerne!

IMG_4055

Kaffen serveres med en lekker sjokoladebit og en velduftende varm klut. Det er bare å ta på seg tøflene, puste ut og titte på en film.

IMG_4061

Turen Oslo-Bangkok er på nesten 10 timer men går som en røyk! Jeg ser på filmer, lytter til musikk og får servert snacks og drikke etter ønske. Jeg prøver en annen champagne, Duval-Leroy Blanc de Blancs som er en stil jeg liker godt. Hm… livet over skyene er herlig.

Etter en god hvil serveres frokost, med deilig omelett og thaisuppe.

IMG_4065

Jeg strekker på bena, smiler godt og er nesten fremme. God og mett, uthvilt, kjempeglad og i feriemodus. For en service og komfort!

IMG_4038

Bruk profesjonell turoperatør

Select Collection er spesialister på pakkereiser, samt flybilletter. Det er et fag å kjenne til de beste prisene, kategorier, gode ruter og forbindelser.

– Alle kan bestille flybilletter selv via nettet, men ikke all informasjon kommer frem. Som hva skjer når det er forsinkelser, man mister forbindelser eller flyet kanselleres. På lange reiser som til Thailand synes vi det er viktig å bruke flyselskap vi har avtaler med og som hjelper de reisende hvis noe uforutsett skjer. Vi er også tilgjengelige på telefon for å hjelpe kundene, det er en stor fordel, forteller Dag Åke Karlsen, daglig leder hos Select Collection. De kan også tilby gode priser på business om ikke dukker opp på søkemotorene.

Hva mer kan du fortelle om fordelen ved å bruke reisebyrå?

– Du er som kunde dekket av pakkereiseloven nå du kjøper en pakkereise hos oss, dvs at blir man forhindret pga. streik, snøvær, forsinkelser og askeskyer hjelper vi dere med og forsøke å finn alternative løsninger. Man blir som eksempel ikke stående alene i Bangkok og må løse alt på egen hånd. Bestiller man «full pakke» med fly og hotell fra et reisebyrå, får man pengene tilbake om noe uforutsett skjer og dersom vi ikke klarer å skaffe et alternativ. Derfor anbefaler Forbrukerrådet reisebyråer. I tillegg har vi gode avtaler med populære hoteller, resorts og spaanlegg. Vi kan hjelpe til med å få plass de dagene du planlegger drømmeferien, avslutter Dag Åke Karlsen.

www.selectcollection.no

Om Thai Airways

Thai Airways flyr som eneste selskap daglig direkte Oslo-Bangkok i vinterhalvåret ut mars. Avgang fra Oslo kl 13.30 og ankomst Bangkok kl 06.20. Med retur fra Bangkok på kvelden 00.20, ankomst Oslo kl 06.45. Reisetiden er 10 timer og 50 minutter.

Thai Airways har nye fly, 777 Boeing, med 306 seter i økonomi, og 42 seter i business. På business har man ekstra gode seter å sove i, man får egen toalettveske, tøfler, dyne, 4-5 retter å velge fra på middagsmenyen, og stadig påfyll av mat og drikke for den som ønsker. Følg med på tilbud i businessclass.

I økonomiklassen kan gjestene velge fra to gode middagsmenyer. Alle kan spesialbestille menyer, som vegetar, lavkalori, for barn, non-lactose mm Det er et godt utvalg viner på begge klasser.

Thai Airways er kjent for topp service, og har vunnet mange priser. I det øyeblikket du går ombord, er du allerede litt i Thailand.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *