Drømmeferie på Koh Phangan

Anantara Rasananda beach

Ankom med speedbåt rett til din private strand. Nyt synet av tropisk natur, basseng, bar og utendørsrestaurant.

Koh Phangan er ikke den mest kjente øya i Thailand. Den ligger ca 30 minutter med hurtigbåt fra Koh Samui, og er virkelig verdt turen.

Anantara Rasananda 009541-06-main-infinity-pool

Resort Anantara Rasananda er et lite drømmested for romantikere. Det å møtes av smilende fjes, og en duggfrisk, fargerik drikk idet du setter foten ned på pudderhvit sand, gir inntrykk. Beliggenheten er en liten perle av idylliske omgivelser med palmer, vakre blomster og planter. Du kan bare velge mellom hvor lenge du vil være i bassenget, nyte lunch på stranden med føttene i varm sand, prøve en deilig massasje eller ta en svømmetur i det krystallblå havet.

Anantara Rasananda

På rommet møtes du med bred, deilig seng pyntet med blomster og palmeblader. Interiørstilen er autentisk thai og med all tenkelig komfort. Du har egen pool og solstoler på terrassen eller i din private hage. Dusjen har glassdører og utsikt mot naturen, alt ligger til rette for en herlig ferie.

ARAS_67180558_Garden_Pool_Suite

Trenger du wifi, har du det tilgjengelig. Liker du kaffe, te eller annen drikke, finnes alt på rommet. I tillegg har du god garderobeplass til alle dine vakre, florlette sommerplagg.

Vil du være aktiv, ta en løpetur på tredemølle eller løft vekter i gym’en. Du kan du låne kajakk eller stå på padlebrett og nyte opplevelsen av å være ute på det klare vannet. Kjøre vannscooter, snorkle eller dykke? Alt er mulig. Du er i området hvor inspirasjonen til boka The Beach ble skrevet (av forfatter Alex Garland i 1996).

Vil du oppleve øya, prøv elefanttrekking og jeepsafari. Eller besøk templene på en sightseeingtur.

009541-03-aras_43358654_anantara_rasananda_island_panorama

Fakta

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas ligger idyllisk til på stranden Tong Nai Pan Noi Beach på nordøstkysten av øya Koh Phangan.

På Bistro @ The Beach sitter du med bena i varm, myk sand mens du spiser frokost, lunch og middag.

Resorten har 67 pool suites og villaer langs den 400 meter lange stranden.

Anantara_Rasananda_Koh_Phangan_Ocean_Pool_Villa_Bedroom-G-ARS_2793

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *