Bo i et palass midt i Firenze!

IMG_8784-1

– Mitt ønske er at gjestene skal føle den gode atmosfæren her i byen, forteller Serena Serra, eieren av det familiedrevne palasshotellet.

IMG_8783-1

Palazzo Niccolini al Duomo er et historisk palass med vakre fresker like ved Il Duomo. Beliggenheten kunne ikke ha vært mer sentral på ferie i den vakre byen Firenze.

IMG_8795-1

– Her skal du føle deg hjemme. Dette er ikke et vanlig hotell, mer et ”home away from home”, forklarer Serena Serra.

IMG_8789-1

Hun viser frem kaffe, te, kaker og annen drikke som står fremme for gjestene i stuen med store vinduer og utsikt mot katedralen. Her er aviser og magasiner, PC og printer, og rask wifi. Med andre ord, alt det moderne reisende trenger på tur.

Palazzo Niccolini al Duomo rom

– Her er nøklene, du kan bare komme og gå som du vil, sier Serena.

Palazzo Niccolini al Duomo

IMG_8812-1

Vi går opp de tykke steintrappene og ser på rommene i de ulike etasjene. Alle er individuelt innredet med tykke flotte gardiner, store baderom i marmor og enorme senger. Det er fresker på vegger og tak, her bor man staselig under oppholdet i kunst- og kulturbyen Firenze.

IMG_8821-1

– Vi startet med 6 rom, det gikk veldig bra, de ble booket konstant. Så nå har vi utvidet til 12 rom. Vi har renovert freskene og innredningen er tilpasset arkitekturen og den rette historiske perioden, typisk florentinsk. Gulvene er steinfliser. Vi tilbyr en helt unik overnatting og med sentral beliggenhet like ved katedralen, påpeker Serena.

IMG_8816-1

Her kan føle seg som en adelig i sitt palass, og gjerne sette seg i badekaret og se ut mot den praktfulle katedralen og planlegge dagens aktiviteter.

IMG_8809-1

Trives du med å drive familiehotellet?

– Ja, jeg liker et veldig godt, jeg er alltid her. Vi holder åpent hele året. Vi har en beautiful business, og møter så mange fantastiske mennesker. Flere blir våre venner og de kommer gjerne tilbake hit. Jeg ønsker at de skal ha det optimalt og jeg passer godt på gjestene mine.

IMG_8811-1

– Vi er de eneste med lisens til å drive et historisk palass i Firenze, her føler man seg som på besøk hos en familie. Og vi forteller gjerne historien om bygget og de ulike generasjonene som har påvirket palasset. Gjestene liker å møte de som eier stedet. It makes a difference, avslutter Serena Serra.

IMG_8808-1

LocationPalazzo Niccolini al Duomo ligger i den historiske delen av Firenze, i Via Dei Servi n.2

www.niccolini.hotelinfirenze.com

IMG_8791

IMG_8822

Vakre fresker

IMG_8820-1

Flotte dører

IMG_8818-1

Moderne baderom med marmor.

IMG_8799-1

Bo staselig i et palass midt i Firenze!

IMG_8796-1

Hyggelige tilbakemeldinger i gjesteboken!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *