Lancôme inngår samarbeide med Sonia Rykiel

Pressemelding:

Paris, 1 mars 2016 – Maison Lancôme har gleden av å fortelle at de inngår et samarbeid med Sonia Rykiel for høstens makeupkolleksjon 2016. Samarbeidet er i tråd med Lancômes kontakter med personligheter fra kunst, mote og smykkeverden.

Cafe-de-Flore

De to franske husene har designet en høstkolleksjon full av farger, glede med genuin følelse for frihet inspirert av Saint-Germain-des-Prés, fødestedet til motehuset Sonia Rykiel. Rykiel handler om frihet og ønske om å frigjøre kvinner fra strengle regler og påbud. Kvinner skal finne sin kropp frigjort i designerens ekstremt behagelige fasonger og deres optimistiske fargepaletter… den symbolske formen for en ny livsstil.

1990-Boutique-175-bd-St-Germain

«I Lancôme ser jeg den frie og frydefulle Rykiel kvinnen ta sine egne valg. En skjønnhet som noen ganger er naturlig, andre ganger sofistikert. Sonia Rykiel og Lancôme deler en moderne visjon av feminitet som jeg tror apellerer til dagens kvinner»,

forklarer Julie de Libran, Kreativ Direktør for Sonia Rykiel. Hun har lyktes i å gjenoppfinne en trofast nytenktende-edgy chic.

Julie de Libran © David Bailey 2014 lav

Hennes visjoner bekreftes av Françoise Lehmann, Administrerende Direktør for Lancôme International: «Sonia Rykiel er den ultimate utgaven av en Parisian. En kvinne som dyrker sin frydefulle frihet og nekter å måtte velge mellom dybde eller letthet, en kvinne som er både forførende og forelsket. Det er ”Saint-Germain spirit”, ideen om å være lykkelig i ens eget bilde, aktivt iscenesatt hver eneste dag.»

Françoise Lehmann - credit Stephane de Bourgies

Sonia Rykiel x Lancôme

kolleksjonen kommer i begrenset opplag, og er tilgjengelig fra begynnelsen av august 2016.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *