Shiseido Ever Bloom – duften av en uforglemmelig kvinne

Shiseido Ever Bloom

Tre tema beskriver inspirasjonen bak Ever Bloom: En mystisk kvinne, Paris og en kameliablomst.

Historien er som følger: Shinzo Fukuhara er fotograf og sønn til grunnleggeren av Shiseido, Arinobu Fukuhara. Shinzo drar til Paris på 1940-tallet og en dag får han øye på en kvinne han forelsker seg umiddelbart i. Han tar et bilde av henne, men så er hun plutselig borte. Han beholder drømmen om hvem hun var. Med et sort-hvitt bilde av en kamelia blomst.

Slik beskrives inspirasjonen bak Ever Bloom duften som en kjærlighetshistorie mellom Øst og Vest, Tokyo og Paris, Shiseido og kvinners universelle skjønnhet.

IMG_1271

Japanske Shiseido er svært opptatt av aromakologi, og dyktige på å skape originale dufter. Mesterparfymør Aurélien Guichard har tolket inntrykkene og skapt en utrolig nydelig og spesiell duft.

IMG_1284

– Jeg har latt ingrediensene spille opp mot hverandre i en rundt duftkonstruksjon. Duften er bygget rundt en unik kjerne som jeg kaller hovedakkorden, den er selve signaturen. Rundt den bygger jeg en aura som avgir transparente aromaer, forteller Aurélien Guichard.

Ever Blooms kjerne er en bukett av hvite blomster av høy kvalitet fra gardenia og appelsinblomster. Auraen består av lotus, roseessens og sjasmin. For at duften skal vare, finnes musk og hinokitre. Sammen avgir ingrediensene en deilig aroma av lette, sommerlige noter som passer hele året. Duften er både moderne og tidløs.

– Da jeg skapte Shiseido Ever Bloom, ønsket jeg å få frem en frisk sensualitet med en ny blomsteropplevelse som kan etterlate et uforglemmelig inntrykk. Duften er ren, delikat og naturlig, forklarer Aurélien.

IMG_1287

Han ser for seg en vakker og grasiøs kvinne som kommer inn i et rom som ikke har behov for å vekke oppmerksomhet, men som ved sin tilstedeværelse etterlater et varig inntrykk.

– For meg er Ever Bloom er delikat og uforglemmelig duft som vil kunne få frem det mange kvinner ønsker, sin indre skjønnhet, avslutter Aurélien Guichard.

Shiseido Ever Bloom AW15_EAU DE PARFUM 4_RGB WEB_2000PX_300DPI

Flakongen i glass er eksklusiv med myke former. Lyset som et symbol på indre skjønnhet, stråler gjennom glasset så flakongen ”gløder”. Korken har Shiseidos blomsterlogo som dekorasjon. Modellen på kampanjen heter Tess Hellfeuer.

Shiseido-Ever-Bloom-2

Shiseido Ever Bloom finnes som eau de parfum, dusjgele og body lotion.

Shiseido modell

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *