Sommerdufter – la deg inspirere!

Sval bris, mild vind, varme solstråler. Sommersesongen byr på nydelige opplevelser.

I denne tiden passer det best med lettere dufter, som bygger opp under de lyse dagene og lettheten i livet. Her er et utvalg av spennende sommerdufter fra italienske Giorgio Armani!

Armani Code Femme Turquoise

Armani Code Édition Turquoise er inspirert av det turkise, beroligende Middelhavet og den italienske kystens hemmeligheter. Denne sommerlige utgaven Eau Fraîche er en frisk tolkning med toppnoter av neroli og pæresorbet som utfolder seg med appelsinblomst, ingefær, sjasmin og syklamen. Duften avrundes med hvite trenoter, vanilje og pudret musk for eleganse.

Acqua di Gioia Jasmine 30ml (bottle+box front)-1

Giorgio Armani Acqua di Gioia Jasmine avgir en frisk energi som passer sommeren. Du opplever først oppløftende toppnoter av syrlig sitron og grønn galbanum-plante som kombineres med grønt eple og akkord fra fiolblader. Sjasmin med innslag av appelsinblomst gir duften en sensuell, feminin dybde. Bunnotene forfører med søtt sedertre, myk musk og et snev av brunt sukker. Flakongen har grønne, skiftende toner fra lys epletone til jade med en hvit nyanse i midten, som symboliserer hjertet i sjasminblomsten. Flakongen er en hyllest til naturens skjønnhet, en grønn horisont der havet møter himmelen.

Sí EDT - 30ml (white)

Giorgio Armani Sì Eau de Toilette er en lettere og friskere utgave av hovedduften Sì. Den er mer floral, ungdommelig og romantisk. Energien kommer fra ingrediensene solbær, pærer, bergamott, mandarin, neroli olje, fresia og May roser. Som avslutning nytes musk, ambertre, vanilje og patsjuli.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *