Pomellato er italiensk eleganse

Pomellato smykker er stadig i fornyelse, med vakre stener og materialer. Merkets historie og tradisjoner kommer til syne som designelementer.

Pomellato ble grunnlagt i 1967 av Pino Rabolini. Han var arving i en gullsmedfamilie og den første som introduserte prêt-à-porter i smykkeverdenen. Pino skapte årlige kolleksjoner og fikk kvinner til å bruke smykker som tilbehør. Pomellato ble raskt anerkjent i både Italia og i hele verden. I dag er Pomellato Europas femte største juvelerhus og en av de ledende aktørene internasjonalt.

Inspirasjon, håndverk og stilsikkerhet

Pomellato smykker er lett gjenkjennelige. Designerne benytter ofte unike kombinasjoner av edle stener og med spennende formspråk. Hver Pomellato kolleksjon uttrykker overraskende kreativitet som ofte fører til nye stilretninger.

8. Milano rings by Pomellato-1

Firmaet har som mål å ivareta gullsmedfaget og håndverkskunsten til det ypperste. På hovedkontoret i Milano sitter over 100 gullsmeder som skaper smykker for hånd. Eksperter utfører nøye utvelgelse av edle stener, totalt brukes over 2 millioner stener årlig.

Pomellato har utviklet nye måter å sette og slipe edle stener på som gir dem spesiell form, lys og fargeeffekt. Dette skaper en gjenkjennelig, personlig stil.

5. Milano rings by Pomellato

Her vises ”M’ama non m’ama” ringer i rosé gull og med fargede stener som peridot, tsavorit, ametyst, granat, rosa og blå safirer.

Stjerner & Pomellato

Kjente skuespillere som Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Sandra Bullock og Julia Roberts, samt filmregissør Sofia Coppola bruker Pomellato smykker på den røde løperen og privat. Sist ut er Salma Hayek som er modell og ambassadør for det italienske smykkehuset. Årets reklamekampanjen ble fotografert i Los Angeles, med Salma i et basseng med ulike smykker.

– Pomellato smykker har karakter og kraft til å øke en kvinnes personlighet. De tillater henne til å gjenskape seg selv hver gang hun bruker smykkene, sier Salma Hayek.

Salma Hayek by Pomellato - lav Arabesque Noir

– Med Salma opplever Pomellato et nytt eventyr og en vakker transformasjon mens vi forblir sann til vår historie, avrunder direktør Andrea Morante.

Salma Hayek er fotografert med ring og øredobber i modell ”Arabesque Noir” etter orientalsk inspirasjon, i roségull og titanium.

9. Milano rings by Pomellato-1

Her er ”Milano” ringer i sandblåst roségull med diamanter, i hvitt gull/rosegull og diamanter, sandblåst gult gull med diamanter. Milano ringene er enkle eller doble, og kan kombineres.

I juli 2013 ble Pomellato del av lukusgruppen Kering som eier bla Boucheron, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen og Balenciaga. Pomellato selges i over 120 land.

6 - M'ama non m'ama by Pomellato

Her vises ”M’ama non m’ama” kjeder med edle stener som matcher ringene.

Pomellato smykkene selges i Norge hos Juvelér Langaard.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *