Bli med til Laclinic Montreux – en av verdens beste hudpleieklinikker!

Dr Pfulg og Gunnhild DSC_0674 lav

Sveits med vakre fjell og innsjøer, danner perfekt bakgrunn for berømte kursteder. Her råder fred og idyll, mens skjønnhet skapes for vår hud.

Dr Michel Pfulg er en av de ledende personlighetene av skjønnhetsklinikker i Sveits. Han er lege, kosmetisk- og plastikk-kirurg, har jobbet på sykehus og for de mest kjente klinikkene før han grunnla sin egen Laclinic Montreux i 2002.

Laclinic Montreux

Bygningen ligger praktfullt til på en høyde med utsikt over Genfersjøen og mot snødekte Alpetopper. Her tilbyr Dr Pfulg de mest avanserte skjønnhetsbehandlinger både i form av hudpleie og kosmetisk kirurgi. De ulike behandlingene kan utføres hver for seg eller kombineres.

Dr Michel Pfulg har et team på 13 leger som er alle spesialister innen medisinske behandlinger, hudpleie samt kosmetisk tannpleie. Pfulg selv er svært kunstinteressert, noe han mener er viktig for å utføre en god jobb med mennesker.

Dr Pfulg på Laclinic_MG_4157

– For å skape harmoni og balanse i et ansikt må man både ha teknisk og medisinsk kompetanse, i tillegg til en viss artistisk tilnærming, påpeker Dr Michel Pfulg.

Dr Pfulg er opptatt av å kun utføre kirurgi når det er nødvendig. Hver klient gjennomgår en grundig konsultasjon på klinikkens Diagnose Center før man avgjør hvilke behandlinger som kan personlig tilpasses den enkelte.

Dr Pfulg smiler_U1Z0410

– Vi benytter behandlinger med de aller nyeste gjennombruddene innen estetisk medisin som laser, injeksjoner, fillers og peeling. Mulighetene for å forbedre utseendet er store og resultatene blir svært gode, forklarer han.

På grunn av hans filosofi om naturlig skjønnhet og forsiktig bruk av kirurgi kan man starte med hans behandlinger allerede fra 30 års alderen.

Behandling på Laclinic_MG_3973

– Estetisk medisin kan behandle de første aldringstegn som linjer, rosacea (rød hud) og sprengte blodkar. Linjene glatter vi ut med ulike fillere, kjemisk peeling, mikro-dermabrasjon (sliping) eller vi behandler musklene som forårsaker dem, sier Dr Pfulg.

Behandling på Laclinic_MG_4002

Michel Pfulg har behandlet mange kjente personer og stjerner. På forespørsel om han kan nevne navn, rister han på hodet. Diskresjon er en dyd i disse kretser.

Det han likevel vil påpeke er at klinikken ikke bare tar imot kjendiser eller velstående mennesker. Alle kvinner er hjertelige velkomne for en konsultasjon om hva som er mulig i deres tilfelle.

Laclinic Montreux sett nedenfra

For alle som benytter seg av kosmetisk kirurgi, kan man bo på klinikken. Laclinic er klassifisert som et fem stjerners hotell med restaurant og god service. Rommene har store vinduer med utsikt mot de høye fjellene og innsjøen, og direkte utgang til hagen. Michel Pfulg er kunstsamler og klinikken har i tillegg til nydelig innredning, flotte kunstverk i alle rom. Når solen skinner, kan man sitte på terrassen, lese motemagasiner og nyte noe å drikke. Det er en perfekt start for alle som kommer hit for første gang.

Laclinic Montreux behandlingsrom

Klinikken har en egen skjønnhetssalong: The Beauty Salon. Her utføres det likeså avansert ansiktspleie og massasjeteknikk, som innen de medisinske behandlingene. Etter en grundig ansiktsmassasje hvor det klypes og stimuleres dypt ned i muskulaturen, styrkes sirkulasjonen og konturene blir faktisk fastere. Er man på reise i området, er det god gave til selv. Man bestiller via nettsiden hvor man også kan stille spørsmål om de ulike behandlingene de tilbyr.

Laclinic Montreux innvendig

Michel Pfulg er svært opptatt av hudpleie, og hans pasienter for ansiktskirurgi benytter gode kremer før og etter operasjonene. Dr Pfulg samarbeider med kosmetikkmerket Helena Rubinsteins forskere om utvikling av hudpleieprodukter. Han tester ut formlene på pasientene og ser hva som gir velgjørende effekt. De samme kremene som vi finner i parfymerier, benyttes på Laclinic Montreux’ pasienter før og etter behandlinger. Det er interessant for oss som forbrukere å vite.

Gunnhild og Dr Pfulg på Laclinic Montreux DSC_0676

www.laclinic.ch

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *