Elskere og leppestifter

1937_Gabrielle_Chanel_Francois_Kollar

Coco Chanel var en visjonær designer og levde livet kompromissløst. Hun var tidlig ute med kvinnefrigjøring, og skapte ledige jerseykjoler og vide bukser man kunne bevege seg friere i. Coco Chanel ble også berømt for ”den lille sorte”, en klassisk mørk kjole man kunne variere i det uendelige. Som tilbehør elsket hun perler og rød leppestift.

Coco Chanel var faktisk den første motedesigner som fikk ideen om egen makeup, og knallrød leppefarge var med helt fra starten.

I år lanseres Rouge Coco med nye farger og med navn fra hennes elskere. Farge nr 446 i dyp burgundertone heter Etienne, etter Etienne Balsan, som var Cocos første kjærlighet.

Leppestift med fargenummer 442 i kvinnelig rødrosa heter Dimitri, etter grandhertug Dimitri Pavlovitch som Coco Mademoiselle hadde en romanse med.

RC 442 DIMITRI

Leppestift nummer 440 i strålende rød er favoritten, og heter Arthur etter Arthur Capel. Han var Coco Chanel sin sanne og store kjærlighet. Hun kalte ham gjerne «Boy».

RC 440 ARTHUR

Med sitt eget navn Gabrielle er leppestift nummer 444 i kjent Chanel rød tone og med gullskimmer. Legenden lever på alles lepper og skinner i vårlyset.

RC 444 GABRIELLE

Keira Knightley symboliserer Chanel stilen à la 2015 med Rouge Coco på leppene!

Rouge Coco Keira Knightley 2

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *